Disa gradë nën zero dhe me dëborën që i mbulon, ja si stërviten ushtarët e NATO-s

Javën e kaluar ushtarët e NATO-s  kanë kryer stërvitje në një zonë mjaft të vështirë në Poloni. Në një teren të thellë malor të shoqëruar me temperatura disa gradë nën zero dhe me reshje të dendura të dëborës ata kanë kryer stërvitjen për të qenë të gatshëm për të përballuar çdo situatë.

Në fotot e mëposhtme shihet qartë vështirëisia që ushtarët hasin gjatë stërvitjeve të tyre për të qenë sa më të përgatitur

FOTOGALERI TJERA

Rreth e rrotull Rozafatit

04/03/2021 - 08:48

Marsi i luleve

01/03/2021 - 12:11

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Kosova voton për të ardhmen
14/02/2021 - 18:45