Shumë persona që punoinë në zyrë dhe janë gjatë gjithë kohës përballë me kompjuterin kanë probleme me kyçin e dorës.

Dhimbjet mund të kthehen në shumë të bezdisshme, ndërsa për ta zgjidhur mjafton të blini një llastik që qetëson dhimbjet. Nëse nuk doni të shpenzoni para ka disa këshilla që do ju ndihmojnë.

-Afroni duart në cep të tavolinës që kyçi të mbështet më mirë.

-Kur ndjeni kontraktim të muskujve mund ta lëvizni për të lehtësuar sikletin që ndjeni.

-Një zgjidhje tjetër do të ishte të vini sfungjerë në pjesën e kyçit që të krijoni një mbështetje të rehatshme.