Deputetët ndryshojnë Kushtetutën dhe ikin me pushime

Kuvendi mbylli sot sesionin e 6 parlamentar, me miratimin e ndryshimeve kushtetuese për zgjedhjet.

Pas pushimeve, deputetët do të kthehen sërish me 7 shtator për nisjen e sesionit të 7.

FOTOGALERI TJERA

“Masakër” në Bejrut
04/08/2020 - 20:34
Duke pritur perëndimin
02/08/2020 - 21:30