I ftuar në emisionin Arena nga Dritan Hila në RTV ORA, mjeku Arben Pilaca ka thënë se kjo që po kalojmë me koronavirusin nuk është një valë e dytë por dallgë.

Pilaca: Kjo që po kalojmë nuk është valë, pasi valën e kemi kaluar, kjo është një dallgë, ishte e pritshme sepse kështu është ecuria natyrore e një pandemie, tanimë pandemia po flet. Është numri më i madh, është shtrimi më i lartë, dhe sigurisht kemi më shumë njerëz që rrezikojnë jetën. Nuk është fundi, tendenca është në rritje, nuk është për të krijuar panik, por kjo është e vërteta.