Rritja e pagave dhe pensioneve ka qenë një ndër çështjet që ka sjellë debat në emisionin “Arena” nga Dritan Hila në RTV Ora.

Sipas Brahim Shimës, drejtor ekzekutiv informacioni në RTV Ora, rritja e pagave dhe pensioneve nuk mjafton.

Ai tha se asnjë nga partitë politike nuk ka riparë pagën minimale.

Shima: A jetohet me 10 mijë lekë në muaj?

Shkira: Është ndryshkur gërshëra që pret lekët.

Shima : Merr ti 110 mijë lekë të vjetra në muaj ushqehesh, çfarë do bësh me ato lekë?

Shkira: Mirë do ishte që pagat të shkonin 1 mijë euro, por është ndryshkur gërshëra që pret paratë.