Dasma në kohë pandemie/ Zbuloni disa nga momentet më të mrekullueshme të këtij viti

Që prej shpalljes së pandemisë së koronavirusit, mijëra dasma janë shtyrë, anuluar apo organizuar me një numër minimal të të ftuarve. Kemi sjellë disa nga momentet epike në dasmat e këtij viti, të cilat janë ndryshe në çdo aspekt.

FOTOGALERI TJERA

Zbardh dhe Skrapari

08/04/2021 - 09:19
26/03/2021 - 11:17
PD hap fushatën elektorale
25/03/2021 - 21:47
PS hap fushatën elektorale
25/03/2021 - 21:43
Lulëzim Basha në fushatë
25/03/2021 - 19:18
Zjarri në Kashar
25/03/2021 - 14:42