Një skenë e dhunshme ka ndodhur në Rusi.  Burri ka dhunuar ish-gruan e tij dhe më pas me sëpatë i ka prerë gishtin për arsye xhelozie.

31 vjeçari Evgeny Pavlov kishte pritur jashtë shtëpisë së 29 vjeçares Tatiana Pavlova, për të nisur sulmin e tij.

Nga fotot e publikuara nga vetë 29-vjeçarja shihet qartë dhuna horror e ushtruar ndaj saj.

Menjëherë policia ka arrestuar 31-vjeçarin i cili tani pritet të dënohet me dhjetë vjet burg.

Tatiana ushtronte profesionin e saj si estetiste, mirëpo ky profesion nuk i pëlqente ish-bashkëshortit të saj dhe nuk dëshironte që ajo të vazhdonte këtë punë.