COVID-i i ka marrë jetën ish drejtorit të shkollës së muzikës “Prenk Jakova”, në Shkodër, Sokol Marku.

Lajmi i hidhur u bë i ditur nga kolegu i tij Gjon Shllaku përmes një postimi në facebook.

“Natën e emnit tand u ndave nga kjo jetë, shok e mik i paharrueshëm Sokol Marku” – shkruan Shllaku.

 Sokoli  Marku kishte që prej fillimit të muajit nëntor që ishte i shtruar për kurim në Stamboll dhe po merrte mjekim por dy javët e fundit kishte qenë në intubim.

Sokol Markiu u nda nga jeta në moshën 63 vjeçare.