Nga 19 tamponë të marrë një ditë më parë në Elbasan, 4 kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Mes të infektuarve eshte edhe drejtori i një bankë të qytetit.

Pak ditë më parë u infektua një punonjëse banke, por nuk i përkasin së njëjtit institucion financiar.

Sot është kryer dezifektimi i bankës, ndërsa pritet t’i nënshtrohen tamponit punonjës të tjerë të bankës.

Në 24 orët e fundit u shënuan 2 viktima dhe u regjistruan 67 raste të reja.