Humb jetën nga Covid-19 mjeku i njohur në Kukës Astrit Haziri.

Haziri shërbente si mjek familjjeje në spitalin e Kukësit dhe ka ndërruar jetë në Turqi.

Pas përkeqësimit të gjendjes shëndetësore, 54 vjeçari ishte nisur drejt Turqisë për një kurim më të specializuar por fatkeqësisht nuk ka mundur të fitojë betejën me Covid-19.

Prej 2 javësh mjeku kurohej jashtë vendit, por gjatë ditëve të fundit familjarët ishin njoftuar për gjendjen kritike të Hazirit.