Numri i infektimeve nga Covid 19 në Britani në 24 orët e fundit është rritur ndjeshëm duke arritur shifrën më të lartë që prej fillimit të pandemisë.

Në 24 orët e fundit në Britaninë e Madhe janë regjistruar 35,928 raste të reja.

Qeveria ka ashpërsuar kufizimet në Londër dhe Anglinë juglindore në përpjekje për të frenuar përhapjen e një varianti të ri, me përhapje të shpejtë të virusit