657 raste të reja me COVID-19 regjistron Maqedonia e Veriut në 24 orët e fundit.

Shpërndarja e tyre është si mëposhtë vijon:

323 janë në Shkup, 23 Kumanovë, Shtip 8, Prilep 38, Tetovë 19, Strugë 15, Veles 22, Manastir 36, Ohër 28, Kavadar 25, Gostivar 17, Gjevgjeli 6, Strumicë 13, Kriva Pallankë 6, Radovish 10, Koçani 12, Probishtip 4, Makedonski Brod 4, Pehçevë 1, Berovë 7, Vallandovë 5, Vinicë 2, Dellçevë 7, Kratovë 1, Sveti Nikole 4, Kërçovë 5, resnjë 5 dhe Negotinë 11, njofton Telegrafi Maqedoni.

31 pacientë kanë humbur jetën. 9 prej të cilëve nga Shkupi, 3 nga Kumanova, 1 nga Dibra, 5 nga Prilepi, 3 nga Tetova, 1 nga Struga, 1 nga Ohri, 1 nga Kavadari, 3 nga Gostivari, dy nga Strumica, 1 nga Krusheva dhe  nga Dellçeva.

Nga nisja e pandemisë, vendi fqinj regjistron 76,251 infektime dhe 2225 viktima.