I ftuar në Arena nga Dritan Hila në RTV Ora, analisti Akri Çipa u shpreh se presidenti Trump ka ditur që të masë pulsin e elektoratit të vet dhe në shumë, ku demokratët kanë dështuar së bashku me mediat.

Çipa: Presidenti Trump ka ditur që të masë pulsin e elektoratit të vet dhe në shumë aspekte.

Këtu demokratët kanë dështuar së bashku me mediat. Ata nuk kanë kuptuar disa nga shqetësimet më bazike të këtyre komunitete.

Në shumë gjëra që është tërhequr ai në fushën ndërkombëtare, ka pasur një interes dhe pëlqyeshmëri shumë të vogël në vend.