Çfarë po ndodh? Bien Instagram dhe Facebook në gjithë botën

Çfarë po ndodh? Bien Instagram dhe Facebook në gjithë

Rrjetet sociale Facebook dhe Instagram duket se po pësojnë ndonjë sulm, pasi për disa minuta tashmë janë jashtë përdorimit.

Nuk dihet ende se çfarë ka ndodhur, por e gjithë kjo situatë ka krijuar kaos te përdoruesit.

Sakaq pritet ndonjë reagim zyrtar nga zyrat përgjegjëse.

EMISIONET