Why?Not

Çdo të dielë, ora 21:00

Nje emision argëtues dhe me plot humor drejtuar nga Roza Lati. Personazhe te njohur nga te gjitha fushat vijnë në skenën e “Why Not” për të dhuruar argëtim. Transmetohet çdo të dielë ora 21:00 ne RTV Ora. Emisioni i pare mban daten 11 nëntor 2017.  Na kontaktoni ne adresen e emailit [email protected]

Te gjitha puntatat e ketij emisioni mund t’i gjeni ne Youtube