Para e pasuri

Çdo të mërkurë ora 15:00

Eshtë formati unik në tregun mediatrik shqiptar, i dedikuar ekonomisë që transmetohet çd të mërkurë ora 15:00 në RTV Ora 

Një analizë e thelluar mbi lajmin e ditës dhe aktualitetit në ekonomi, por të trajtuar në një tjetër mënyrë. Të ftuar janë ekspertët më të mirë të ekonomisë, administratës publike, institucioneve vendase dhe të huaja, përfaqësues të biznesit dhe zërit të qytetarëve.

“Para e pasuri” moderohet nga Besar Kadia.  Çdo emision është dhe në YoutubeNa ndiqni dhe në Facebook  . Adresa e email [email protected]