moska

"Ju flet Moska"

Nga e hëna në të premten ora 19:45

Një emision nga Kastriot Myftaraj që transmetohet nga e hëna në të premten ora 19:45 minuta në RTV Ora  dhe që zgjat dhjetë minuta.

Titulli, jo rrallë i keqkuptuar, është përzgjedhur për të shprehur qëllimin e emisionit. Govorit Moskva! (“Ju flet Moska”), fjala hapëse e Radio Moskës, u bë në shekullin XX simbol i propagandës së rreme, i gënjeshtrës politike. Qëllimi i emisionit tim është pikërisht t’ u zbulojë gënjeshtrat me të cilat iu ushqen politika, media në shërbim të saj, si dhe gënjeshtrat e trashëguara historike.  Emisioni trajton në mënyrë analitike një çështje të rëndësishme të ditës, ose jo të ditës, por të tillë që ka interes publik dhe kombëtar gjithsesi. Emisioni i pare u transmetua me 28 shtator 2017.

Emisionet mund ti gjeni në Youtube.

Mund të më ndiqni edhe në Facebook.