bes-kadia

Ekopolitike

Çdo të premte ora 21:00

Eshtë emisioni kryesor i ekonomisë në Shqipëri dhe vjen në ekranin e RTV Ora çdo të premte, në ora 21.00. Debat dhe analizë mbi politikat e qeverisë dhe gjithçka ndodh me buxhetet familjare dhe jetën ekonomike të vendit. Argumentat pro dhe kundër dhe informacionet më të plota merren në këtë format debati, ku të ftuar janë ministra, deputetë të të gjitha partive politike, përfaqësues të biznesit vendas dhe atij të huaj, të shoqatave të konsumatorëve, shoqërisë civile, ekspertët dhe analistët më të njohur. Prej 7 shtatorit 2018 moderator i emisionit është Besart Kadia, gazetar dhe specialist në fushën e ekonomisë.

Emisioni i parë u transmetua më 6 janar 2015.

Çdo emision është dhe në YoutubeNa ndiqni dhe në Facebook
Adresa e emailit  ekopolitike@oranews.tv