dite-e-re1

Dite e Re

Nga e hena ne te premte ora 07:00-10:00

Arjola Shehu dhe Arjon Muça do të jenë me ju çdo ditë nga e hëna në të premte ora 07:00 – 10:00  në RTV Ora.

180 minutat e transmetimit janë të konceptuara në tre shtylla.
Temat e trajtuara në emision mbulojnë të gjithë spektrin e zhvillimeve ditore si:politikë, aktualitet, kulturë, show biz etj.

Në çdo puntatë, i ftuar është edhe një personazh, profil. Në fashën e parë te orarit , emisioni ka të gërshetuar informacionin utilitar, aktualitetin dhe muzikën në 60 minuta. Here pas here në këtë fashë ka ndërhyrje nga terreni me gazetarët për zhvillimet e mëngjesit apo edhe të ftuar protagonist të një ngjarjeje.

Na kontaktoni në adresën e emailit diteere@oranews.tv

Çdo emision është dhe në Youtube

Prezantimi i emisionit “Ditë e Re”