boom

Boom

Nga e hëna në të premte ora 19:00 ne RTV Ora.

“BOOM” është një show gazetaresk me element kryesorë investigimin.
Pjesë e tij eshte edhe provokimi satirik, i cili vihet në funksion të të parit në një tjetër këndvështrim të ngjarjeve politike te momentit.

Moderatoret Fiori Dardha dhe Rozana Radi jane figura të njohura të ekranit, me eksperiencë në drejtimin e formateve investigative.

Me ane te investigimeve, por edhe nepermjet humorit dhe satires, “BOOM” denoncon e godet paligjshmërine, korrupsionin, përfitimin e pandershëm, si dhe i shkon në ndihmë publikut të thjeshtë, duke çuar zërin e tyre në instancat e duhura shtetërore.

Kontaktoni: “boom@oranews.tv” ose ne numrin e telefonit 069 600 0002.

Te gjitha denoncimet dhe emisionet jane ne YoutubeNa ndiqni dhe ne Facebook

Kliko per te lexuar: Prezantimi i emisionit BOOM