Arena

Cdo te mërkurë, ora 21:00

“Arena”, nga Dritan Hila në  RTV Ora sjell tematika të ndryshme me karakter politik, por edhe analitik dhe investigativ.

Moderohet nga Dritan Hila, një nga emrat e njohur të analizës në Shqipëri, prej vitesh aktiv në median e shkruar. Ai vjen për herë të parë në rolin e moderatorit me këtë format.

Të ftuar janë politikanë, ekspertë, ambasadorë, ministra, si dhe përfaqësues të njohur të shoqërisë civile.

Emisioni i parë u transmetua më 6 tetor 2016.
Çdo emision është në Youtube. Na ndiqni dhe në Facebook
Adresa e emailit [email protected]