"Alien"

Çdo të shtunë ora 19:00

Shqipëria e parë me sytë e të huajve.  Për herë të parë në televizionet shqiptare, në Radio Televizionin Ora prezantohet toka e shqiponjave në mënyrën si e shohin të huajt. “Alien”, pse të huajt duan të jetojnë në Shqipëri ndërkohë që shqiptarët duan të largohen nga toka e tyre. Ai do të transmetohet çdo të shtunë në orën 19:00  në RTV Ora dhe ritransmetimit të dielën në orën 13:00