artur-zheji1-1

360Grade

Çdo të hënë e të enjte ora 21:00

Polemikë, reflektim, investigim, debat, të vërteta të fshehura dhe të pathëna në studion e gazetarit te njohur Artur Zheji.
Emisioni transmetohet çdo të hënë dhe të enjte ora 21:00 ne RTV Ora.  Emisionet e Zhejit, shquhen per debatin e fortë dhe temat e mprehta politike dhe sociale, të cilat vendosin në fokus ngjarjet më të rëndësishme dhe ngërçet e pazgjidhura të shoqërisë shqiptare.

Çdo emision është dhe në Youtube.

Emisioni i pare u transmetua me 28 shtator 2017.  Adresa jone e emailit eshte: “360grade@oranews.tv”