Buzëqeshja mbulohet me maskë nga i madhi tek i vogli, ja Tirana sot

Të shumtë,  nga i madhi tek i  vogli, nga gjyshërit tek të rinjtë e fëmijët kishin mbuluar sot buzëqeshjen me maskë. Në rrugë kishte dhe ndonjë “të pabindur” të aktit normativ për mbajtjen e maskës, që hyri në fuqin ditën e sotme. Mosmbajtja e maskës gjobitet me 3 mijë lekë të rinj, ndërsa përsëritësit do të duhen të paguajnë 5 mijë lekë të rinj. Pagesa e gjobës do të bëhet përmes faturës së energjisë elektrike.

Për më shumë ndiqni fotot e mëposhtme/ Burimi i fotove LSA.

EMISIONET