Bushati: PD përhap frikë, pse nuk del Berisha të bëjë vaksinën e të thotë se nuk ka rrezik

Bushati: PD përhap frikë, pse nuk del Berisha të bëjë

Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, deputeti i PS-së Ervin Bushati u shpreh se PD po përhap panik me vaksinat dhe duke thënë se rindërtimi ka probleme.

Bushati: Thonë pse nuk janë të mira vaksinat se nuk kanë certifikatë. Po më thuaj pse nuk gjendet një vaksinë në 170 mijë që të ketë pasur një problem. Ose shko nga 300 shtëpi që ka pasur probleme. Kanë marrë çelësat në dorë dhe janë futur brenda.

Këtë bënë PD-ja me frikën. Pse nuk del Berisha si pensionist dhe të bëjë vaksinën dhe të thotë se nuk ka rrezik vaksina. Ata e përhapin frikën për vaksinën. Thonë do tu marrin tokën dhe shtëpinë.

EMISIONET