Bushati: Kjo është Lufta e Tretë botërore, mjekët dhe ata në vijën e parë janë heronjtë e vërtetë

Bushati: Kjo është Lufta e Tretë botërore, mjekët dhe

Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, deputeti i PS-së Ervin Bushati u shpreh se problematikat në pandemi kanë qenë si në Luftën e Dytë Botërore dhe mjekët kanë qenë ata në vijën e parë dhe janë heronjtë e vërtetë të kësaj lufte.

Bushati: Kjo është Lufta e Tretë botërore. Nuk ka për të pasur një ngjarje të tillë në brezin tonë. Problematika ka qenë si në Luftën e Dytë Botërore. Mjekët dhe ata që kanë qenë në vijën e parë janë heronjtë e vërtetë të kësaj lufte.

Demonizimi i mjekëve dhe i policëve dhe punonjësve të shtetit që kanë dalë në punë, e që nuk janë stresuar fare. Ne e kemi për krenari sot që po punojmë për qytetarët shqiptarë dhe po vaksinojmë 15 mijë veta në ditë.

EMISIONET