I ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, gazetari Genc Burimi u shpreh se sot nuk ka drejtësi në Shqipëri .

Burimi: Është rast i veçantë që drejtësia skandaloze para reformës, tashmë është inekzistente. Këtë gjë e bëri BE bashkë me amerikanët dhe është një dështim. Sot nuk ka drejtësi në Shqipëri.

Sot nuk ka më turp se drejtësia. Amerika i duhet t’u hedhë hi syve të publikut me Tom Doshit,sepse askujt nuk i intereson për Doshin. Nëse Amerika ka peshë, të kapë njerëz me peshë. Zonjës Kim i duhet diçka, por nuk janë këto që presin shqiptarët.