1616 raste të reja infektimesh dhe 10 të vdekur.

Ky është bilanci i Covid-19 në Itali për 24 orët e fundit.

Një ditë më parë, vendi apenin numëronte 1597 raste të reja duke e mbajtur stabël numrin e infektimeve, ndërsa duhet theksuar se rastet e testimeve janë rritur nga 94100 dje në 98880 ditën e sotme.

Në Itali, nga nisja e pandemisë 284,796 persona janë infektuar me Covid-19, ndërsa 35597 kanë humbur jetën.

Buletini për të gjitha rajonet: