I ftuar në emisionin ”Ekopolitikë” në ”RTV Ora” nga gazetari Besart Kadia, juristi Ledio Braho tha se ata deputetë të mazhorancës që kanë thënë se Shqipëria është më mirë se Italia dhe Gjermania, nuk marrin vota me lista të hapura.

Ledio Braho: ”Këto deputetë që janë sot, këto janë deputetët janë pasqyrë e kësaj qeverisjeje. Qeveria nuk është vetëm Edi Rama. Të gjithë ata që kanë dalë e kanë mbojtur duke thënë se Shqipëria është 10 herë më mirë se Italia dhe 20 herë më mirë se Gjermania, nuk marrin vota me lista të hapura.”