Video / Ushtari bën propozimin e veçantë për martesë në mes të paradës

Video / Ushtari bën  propozimin e veçantë  për

Një ushtar ka bërë gjestin më të bukur dhe të veçantë për partneren e tij.

Ai ka zgjedhur ta propozojë të dashurën në paradën për Ditën Kombëtare të Francës Video e propozimit po bën xhiron në rrjetet sociale duke marrë shumë komente pozitive dhe urime për çiftin.

"Do të mbetet një propozim i paharruar", shkruan gazeta  franceze «Le Figaro».

EMISIONET