Varfëria në kulm në Afganistan/ Të pastrehët u japin heroinë qenve, i përdorin për të qëndruar ngrohtë

Varfëria në kulm në Afganistan/ Të pastrehët u japin

Qytetarët afganë vazhdojnë të vuajnë pasojat e krizës politike dhe sociale në vend, pas ardhjes në pushtet të talibanëve, më 15 gusht të këtij viti.

Skenat e varfërisë ngjallin shqetësim global, ndërsa respekti për liritë themelore dhe të drejtat e njeriut duket se mungon.

Qytetarët rrëfejnë se të pastrehët u japin drogë qenve, në mënyrë që katërputroshët të  krijojnë varësi ndaj kokainës, dhe të jenë vazhdimisht pranë tyre, për tu ngrohur netët e ftohta.

EMISIONET