Ukraina: Të paktën 400 ushtarë rusë u vranë ditën e djeshme

Ukraina: Të paktën 400 ushtarë rusë u vranë ditën

Të paktën 206,600 ushtarë rusë janë vrarë që nga fillimi i luftës përfshirë 400 të “eliminuar” ditën e djeshme, sipas Ukrainës.

Në përditësimin e përditshëm të humbjeve ruse, ministria e mbrojtjes e Ukrainës tha se ka shkatërruar gjithashtu 3797 tanke dhe 2993 drone.

Këto shifra nuk janë konfirmuar ende nga Rusia, e cila nuk raporton përditësime mbi humbjet e saj luftarake.

EMISIONET