Transgjinori që identifikohet si adoleshent pranon fajësinë për joshjen seksuale të një 11-vjeçare

Transgjinori që identifikohet si adoleshent pranon fajësinë

Një mashkull i rritur që identifikohet si një adoleshente lezbike është deklaruar fajtor për akuzat për tentativë për të joshur një të mitur në aktivitet seksual pasi u kap në një sulm të zbatimit të ligjit që synonte grabitqarët e fëmijëve. 

Scarlet Moon Shadows, i njohur gjithashtu me emrin e ekranit "Dragongurl69", nga West Rutland, Vermont, e bëri kërkesën e tij muajin e kaluar .

Shadows, i lindur me emrin Randy Emillion Goodreau, pranoi në gjykatë se ai u përpoq të joshte dhe të detyronte një individ, për të cilin Shadows besonte se ishte një vajzë 11-vjeçare, për qëllime të abuzimit seksual të saj. 

Akuza e ngritur kundër Shadows bazohej në një deklaratë të shkruar nga agjentja speciale e FBI-së, Jenelle Bringuel, e cila është e specializuar në hetimin e trafikimit seksual të të miturve.

Në deklaratë, Bringuel përshkroi se si Shadows filloi të shkëmbejë mesazhe me një agjent të fshehtë që pozonte si fëmijë në dhjetor të vitit 2021, dhe një agjent tjetër për të cilin Shadows besonte se ishte nëna e vajzës, ndërsa përdorte emrin e ekranit "Dragongurl69".

Sipas dokumenteve të gjykatës të shqyrtuara nga Reduxx , Shadows diskutoi për "mësimin" e fëmijës për aktivitetin seksual me agjentin e fshehtë që ai besonte se ishte nëna e saj birësuese.

Shadows i tha agjentit të fshehtë se ai ishte 31 vjeç, por edhe një "adoleshent", të cilin Shadows e përshkroi si kuptim që ai e identifikon veten si një vajzë 12-vjeçare.

Sipas deklaratës, më 15 janar, Bringuel i dërgoi Shadows disa foto të një agjenti të fshehtë që ishin manipuluar në mënyrë dixhitale për ta bërë atë të ngjante me një vajzë 11-vjeçare.

Më vonë në të njëjtën ditë, Shadows sugjeroi të kishte kontakt seksual me fëmijën dhe "ta dilte me të" dhe kërkoi të fliste me fëmijën.

Shadows i dërgoi një mesazh vajzës duke thënë se nëna e saj "do që unë t'ju mësoj gjëra seksuale”.

Të nesërmen, Shadows dërgoi mesazhe duke vendosur moshën e tij si 31 vjeç dhe duke i kërkuar "vajzës" që të mbante konfidenciale komunikimet dhe marrëdhënien e tij.

Gjatë bisedave fillestare, Shadows i dërgoi 11-vjeçarit disa fotografi të seksualizuara të gjoksit të tij.

Ndërsa disa nga mesazhet filluan mjaftueshëm pafajshëm, Shadows shpejt filloi të fantazonte mesazhe që përshkruanin abuzimin seksual të imagjinuar të vajzës, për të cilën ai tha se do të ishte "më shumë se puthje".

EMISIONET