The Simpsons deri në vitin 2025, një rekord prej mbi 800 episodesh

The Simpsons deri në vitin 2025, një rekord prej mbi 800 episodesh

Simpsonët nuk po largohen.

Kompania e prodhimit FOX sapo ka rinovuar kontratën e punës të familjes Springfield deri në vitin 2025. Seriali i animuar më i cituar dhe i dashur edhe nga të rriturit vazhdon të thyejë të gjitha rekordet e jetëgjatësisë. 

Përfundimi i sezonit 34, i cili është planifikuar të transmetohet në maj në Shtetet e Bashkuara, do ta shtyjë atë në episodin 750. 

Sezoni 35 dhe 36 do të kalojë në mbi 800 episode.

"Tetëqind episode! As Simpsons nuk mund ta parashikonte këtë!" thotë producenti ekzekutiv Matt Selman për Entertainment Weekly.

"Sa për rekordet atëherë, nuk mund të harrojmë 35 çmimet Emmy të fituara dhe 530 milionë dollarët e mbledhura në mbarë botën kur banorët e Springfield shkuan në kinema nga ekrani i vogël me 'The Simpsons Movie' në 2007.", tha ai.

EMISIONET