Të martuar prej 10 muajsh, bashkëshortja zbulon se burri i saj ishte grua, vjehrra e zhvesh lakuriq

Të martuar prej 10 muajsh, bashkëshortja zbulon se burri i saj ishte

Një grua zbuloi se burri i saj ishte një grua pasi nëna e saj e detyroi atë të zhvishej lakuriq.

Gruaja e quajtur NA në dokumentet ligjore, ishte 10 muaj e martuar përpara se të zbulonte të vërtetën.

22-vjeçarja hyri në lidhje me dikë që quhej Ahnaf Arrafif pasi dyshja u njohën përmes takimeve në internet në maj 2021.

Ahnaf madje erdhi për të qëndruar me NA për një javë dhe ndihmoi të kujdesej për prindërit e saj të sëmurë. Por pasi të dy u martuan, ajo pretendon se NA e mashtroi atë dhe familjen e saj.

Mamaja e NA ishte bërë dyshuese kur çifti u zhvendos në shtëpinë e saj dhe kërkuan që burri i ri i vajzës së saj të zhvishej lakuriq për të provuar se "ai" ishte burrë.

Më në fund ajo rrëfeu se ishte një grua e quajtur Erayani e cila kishte gënjyer për gjithçka.

Ajo kishte pretenduar se ishte një neurolog i diplomuar në Nju Jork dhe ishte një sipërmarrës në industrinë e qymyrit përpara se çifti të martohej pas vetëm tre muajsh takim.

Dasma ishte një marrëveshje nikah-siri, e cila përkthehet në 'dasmë sekrete' dhe i referohet martesave të paregjistruara në vend, të njohura nga feja, por jo nga ligji.

Kjo rrugë u mor për shkak se dhëndri nuk mund të paraqiste dokumentet civile të nevojshme për një martesë ligjore. Ajo u zhvillua në shtëpinë e Erayani në Kenali Asam Baëah, Jambi, më 18 korrik 2021.

NA ndau portretin e tyre të dasmës në internet ku shihet duke puthur dorën e Erayanit.

Pas ceremonisë, të sapomartuarit u transferuan me familjen e NA dhe prindërit e saj u bënë shpejt dyshues kur Erayani vazhdoi të kërkonte para, pavarësisht karrierës së tij fitimprurëse.

EMISIONET