Skandali në kopshtin e fëmijëve, kamerat kapin mësuesin e fesë duke ngacmuar seksualisht vogëlushët

Skandali në kopshtin e fëmijëve, kamerat kapin mësuesin e

Një mësues feje në një kopsht fëmijësh në Milano u arrestua në flagrancë për sulme seksuale ndaj katër fëmijëve nga 4 deri në 5 vjeç.

Abuzimet e 35-vjeçarit janë filmuar nga mikro kamerat e vendosura në klasë nga agjentët e njësisë së mbrojtjes së grave dhe të miturve të policisë vendore.

Hetimet dolën nga një ankesë e disa mësuesve dhe shërbimeve arsimore të bashkisë së Milanos.

Në nëntor 2021, mësuesi ishte transferuar nga një çerdhe tjetër për sjelljen e tij ndaj disa nxënësve të vegjël.

EMISIONET