Siç nuk e keni parë kurrë, video e kryeministrit Johnson duke kërcyer i vë flakën rrjetit

Siç nuk e keni parë kurrë, video e kryeministrit Johnson duke

Një video e kryeministrit Boris Johnson duke kërcyer me një anëtare të Asamblesë së Londrës në një festë Krishtlindjesh gati dhjetë vjet më parë është rishfaqur në rrjetet sociale.

Pamjet e shpërndara gjerësisht të videos e cila besohet që është bërë në vitin 2013 i kanë vënë flakën Twitter dhe Instagram sot.

Pamjet tregojnë zotin Johnson duke kërcyer me Jeanette Arnold OBE, e cila kishte qenë anëtare e Asamblesë së Londrës që nga viti 2000.

Johnson dhe zonja Arnold shfaqen duke kërcyer ndërsa ajo mban një shpatë blu të ndriçuar.

Shikoni videon:

EMISIONET