Shembet ura, kamioni ngec në mes, video e operacionit të pabesueshëm të shpëtimit të shoferit

Shembet ura, kamioni ngec në mes, video e operacionit të

Ura prej druri mbi një lumë në Norvegjinë jugore është shembur duke bërë që një kamion i cili po udhëtonte në të të binte në ujë ndërsa kamioni tjetër të ngecte në dërrasat në mes të ujit.

Drejtuesit e të dy automjeteve fatmirësisht arritën të shpëtonin dhe janë mirë, tha policia.

Një helikopter ndihmoi në shpëtimin e shoferit të kamionit që kishte ngecur në mes të urës së rrënuar, ndërsa shoferi i kamionit që ra në ujë arriti të dalë vetë. 

Shembet ura, kamioni ngec në mes, video e operacionit të

Ura gati 150 metra e gjatë lidhte bregun perëndimor të lumit Gudbrandsdalslaagen dhe fshatin Tretten dhe ishte hapur në vitin 2012.

Nuk dihet shkaku i shembjes ndërsa Administrata Norvegjeze e Rrugëve Publike tha se do të kërkonte një hetim të pavarur.

Shembet ura, kamioni ngec në mes, video e operacionit tëShembet ura, kamioni ngec në mes, video e operacionit tëShembet ura, kamioni ngec në mes, video e operacionit tëShembet ura, kamioni ngec në mes, video e operacionit të

EMISIONET