Rusia ka shtyrë në mënyrë të njëanshme bisedimet bërthamore me SHBA-n

Rusia ka shtyrë në mënyrë të njëanshme bisedimet

Rusia ka shtyrë bisedimet për çarmatimin bërthamor me SHBA-në e planifikuar për këtë javë, sipas gazetës Kommersant, duke cituar ambasadën amerikane.

Ministria e Jashtme ruse konfirmoi në një deklaratë se bisedimet midis Moskës dhe Uashingtonit në Kajro nuk do të zhvillohen më këtë javë.

EMISIONET