Rusia kërcënon Britaninë: Ju zhdukim për tre minuta

Rusia kërcënon Britaninë: Ju zhdukim për tre minuta

Nënkryetari i komitetit të mbrojtjes të Dumës ka kërcënuar Britaninë e Madhe se do të hidhte raketën hipersonike Satan-2 në të, duke iu dashur vetëm tre minuta për ta zhdukur atë.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

 Aleksey Zhuravlyov kërcënoi gjithashtu dhe Finlandën duke thënë se për të do t'i duheshin vetëm 10 sekonda për ta zhdukur, citon Mail Online.

Kërcënimet vijnë në kuadër të zemërimit të Putinit mbi kërkesën e Finlandës për tu antarësuar në NATO.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10815861/Russia-threatens-nuke-Britain-Satan-2-missile-just-200-seconds-Finland-10-seconds.html
 

EMISIONET