Pas dy orësh jashtë shërbimi, Whatsapp rikthehet me probleme

Pas dy orësh jashtë shërbimi, Whatsapp rikthehet me probleme

Aplikacioni Whatsapp është rikthyer sërish në funksion, por vijon të ketë ende probleme.

Pasi doli për rreth dy orë jashtë shërbimi, tashmë një pjesë e përdoruesve mund të futen, të marrin dhe të dërgojnë mesazhe, e të tjerë kanë ende probleme.

EMISIONET