Putin për sulmin ndaj kryeministrit sllovak: Ky krim monstruoz nuk ka asnjë justifikim

Putin për sulmin ndaj kryeministrit sllovak: Ky krim monstruoz nuk ka

Presidenti rus Vladimir Putin e përshkroi tentativën për vrasjen e kryeministrit sllovak Robert Fico mesditën e së mërkurës si një krim monstruoz.

“Nuk ka asnjë justifikim për këtë krim monstruoz.

Unë e njoh Robert Ficon si një njeri të guximshëm dhe me mendim të fuqishëm.

Shpresoj shumë që këto cilësi do ta ndihmojnë atë të mbijetojë në këtë situatë të vështirë”, tha Putin në një telegram drejtuar presidentes sllovake Zuzana Kaputova.

Putin gjithashtu i uroi Ficos një “shërim të shpejtë dhe të plotë”

EMISIONET