Publikohen rezultatet e para për zgjedhjet në Turqi! Erdogan kryeson

Publikohen rezultatet e para për zgjedhjet në Turqi! Erdogan kryeson

Ashtu siç pritej pjesëmarrja e qytetarëve turq në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale ku Erdogan dhe Kilicdaroglu ishin përballë njëri tjetrit, rezultoi më e ulët.

Konkretisht në zgjedhje kanë marrë pjesë 84.93% e qytetarëve me të drejtë vote.

Deri më tani kur janë numëruar rreth 66.6% Erdogan kryeson me 54.7% ndërsa Kilicdaroglu ka 45.2% të votave.

EMISIONET