Po raportonte live, gazetarit të BBC i ndodh e papritura, video bëhet virale

Po raportonte live, gazetarit të BBC i ndodh e papritura, video bëhet

Një korrespodenti të BBC-së, i ka ndodhur një incident gjatë kohës që  po raportonte live.

Siç shihet në videon e publikuar nga mediat vendase, shihet se teksa fliste, për shkak të erës, një dritë e madhe është rrëzuar drejt tij, ndërkohë që ai ka ndërprerë raportimin dhe ka mbajtur dritën, në mënyrë që të mos lëndohej.

Pasi ka larguar dritën ai ka filluar raportimin normal sikur nuk ka ndodhur asgjë, por megjithatë kjo nuk ka kaluar pa u vënë re nga shikuesit, video e cila tashmë është bërë virale.

EMISIONET