Papa Françesku bën thirrje për paqe në Ukrainë dhe Lindjen e Mesme

Papa Françesku bën thirrje për paqe në Ukrainë dhe

Papa Françesku përsëriti përsëriti sërish thirrjet për paqe në Ukrainë dhe Lindjen e Mesme dhe tha se është e nevojshme të vazhdohen përpjekjet për të ndaluar konfliktet e vazhdueshme.

“Unë lutem për popullatën e vuajtur të Ukrainës dhe popullin e Palestinës dhe Izraelit,” tha ai. Ai tha se paqja mund të arrihet dhe se gjithçka që nevojitet është vullneti i mirë.

EMISIONET