Pacienti debat me kardiologun, nxjerr armën dhe e qëllon për vdekje në klinikë

Pacienti debat me kardiologun, nxjerr armën dhe e qëllon për

Një kardiolog mbeti i vrarë pas një debati me një pacient.

Ngjarja ka ndodhur brenda klinikës së mjekut në rrugën "Bassanesi" në Favara, në provincën e Agrigentos në Itali.

Specialisti që u vra ndërsa ishte në punë quhet Gaetano Alaimo.

Pacienti debat me kardiologun, nxjerr armën dhe e qëllon për
Mjeku që u vra

Autori i vrasjes, 47-vjeçari Adriano Vetro, u ndalua nga karabinierët, të cilët sekuestruan edhe armën e përdorur për krimin.

EMISIONET