Njihuni me vajzën që jeton në mes të askundit, nuk bën dush dhe nuk lan dhëmbët

Njihuni me vajzën që jeton në mes të askundit, nuk bën

Një grua që jeton në "mes të askundit" ka mbrojtur stilin e saj  të jetesës, që përfshin të mos bëjë dush për një javë dhe të mos lajë dhëmbët çdo ditë.

Annabel Fenwick Elliott shkoi në TikTok për të zbuluar gjërat që bën sepse jeton vetëm, në mes të askundit, pa kontakt me njerëzit e tjerë.

Së pari, e vetë-përshkruar "vajzë bruto" Elliott shpjegoi se ajo nuk bën dush shumë shpesh.

“Nuk e shoh kuptimin, nuk më pëlqen vërtet ndjenja, të jem e lagur dhe më pas të duhet të thahem dhe është ftohtë,” psherëtiu ajo.

Ajo gjithashtu tha se nuk përdor deodorant.

"Unë nuk shoh askënd dhe nuk më shqetëson - nuk ndihem shumë e pistë edhe pse jam," vazhdoi ajo.

“Unë përdor deodorant nëse do të shkoj në Tesco - për mirësjellje për njerëzit e tjerë, por në të vërtetë vetëm atëherë."

Elliott shtoi se ajo nuk i kreh flokët e saj. "As unë nuk i laj dhëmbët shumë shpesh," tha ajo.

“E di që është vërtet e keqe dhe marrëzi. Nuk më pëlqen t'i laj ato në mëngjes, sepse gjëja e parë në mëngjes ha dhe e bën gjithçka të shijojë.

Dhe kur vjen puna për t'i mbajtur të pastra enët dhe enët e saj, ajo thjesht i shpëlan - me ujë dhe pa detegjent.

“Unë gjithashtu nuk e rregulloj shtratin tim dhe gjithashtu jam shumë dorështrënguar në përdorimin e tabletave për larjen e rrobave, sepse ato janë vërtet të shtrenjta,” tha ajo.

EMISIONET