Nga prift, 83-vjeçari kthehet në yll pornografik: Me se*s afrohem më shumë me Zotin

Nga prift, 83-vjeçari kthehet në yll pornografik: Me se*s afrohem

Pesë vjet më parë, American Norm Self vendosi linte punën e tij për të qenë më afër Zotit. 

Ai ishte një prift katolik në Karolinën e Veriut dhe kishte zhvilluar marrëdhënie miqësore me besimtarët që dëgjonin predikimin e tij çdo ditë. Mirëpo tashmë ka hequr dorë nga të qenurit prift.

83-vjeçari Self që prej 5 vitesh pra në moshën 78 vjeçare është kthyer në një yll pornografik, dhe me punën e re, ai mendon se besimi i tij është bërë më i fortë.

Prifti  Norm Self, sipas gazetës britanike " The Sun ", ia kushtoi pjesën më të madhe të jetës kishës.

Për 30 vjet ishte i martua, megjithatë, më në fund e kuptoi se ishte homoseksual . Më pas ai vendosi se duhej të vazhdonte jetën e tij pa gruan e tij.

Iu deshën edhe 20 vite të tjera për të “dalur”, për të shprehur preferencat e tij seksuale dhe më pas vendosi të merrte pjesë në filma porno.

Në vitin 2017, ai bëri debutimin e tij në film, sipas një dokumentari në rrjetin amerikan "Channel 5".

Për të justifikuar kthimin në karrierën e tij, prifti katolik në pension shpjegon se seksi duhet trajtuar si një pjesë e lumtur e jetës shpirtërore.

"Me seks ndihem më afër Zotit .”- tha ai.

Në punën e tij të re, prifti në pension pretendon se i ofron shërbimet e tij falas.

Në një intervistë të mëparshme me Huffington Post, Self tha se përvoja e pornografisë ishte "e këndshme".

EMISIONET