Nëna 56-vjeçare vendos të lindë fëmijën e djalit të saj, pas problemeve me fertilitetin

Nëna 56-vjeçare vendos të lindë fëmijën e djalit

Një nënë 56-vjeçare ka treguar se është shtatzënë me fëmijën e djalit të saj, pasi nusja e saj nuk ishte në gjendje të sillte në jetë një fëmijë.

Duke e ditur dëshirën e djalit për tu bërë baba, ajo ofroi paraprakisht të ishte zëvendësuesja, duke mos menduar se do të ishte e mundur për shkak të moshës së saj.

Por embrioni u transferua me sukses dhe foshnja tani pritet të lindë në nëntor.

56 vjeçarja Nancy tha: "Nuk e kisha imagjinuar kurrë se do të mbetesha shtatzënë në moshën 56-vjeçare ose se kjo do të ishte e mundur, por është gjëja më e bukur."

Nancy vendosi që donte të ishte zëvendësuese për djalin e saj Jess dhe nusen e saj Cambria, sepse ata kishin luftuar shumë me çështjet e fertilitetit.

Çifti kaloi një trajtim IVF për gjashtë vjet përpara se të kishin binjakë, Vera dhe Ayva, tani tre.

Më pas ata patën një grup tjetër binjakësh, Diseal dhe Luka, tani 11 muajsh, por lindja ishte traumatike dhe bëri që Cambria të kishte nevojë për histerektomi, duke e lënë atë të paaftë të mbante një fetus.

Por çifti kishte akoma më shumë embrione të ngrira në ruajtje, të cilat ata kishin shpresuar t'i implantonin.

Nancy tha: "Ata kanë pasur shumë luftë me infertilitetin, por ata kishin shtatë embrione për t'i provuar me IVF dhe vendosën që donin t'i përdornin të gjitha."

Kështu nëna vendosi të mos ia refuzonte dëshirën djalit për tu bërë sërish baba, duke iu nënshtruar ajo procesit in vitro, në vend të nuses së djalit, shkruan Daily Mail.

EMISIONET