Mamaja than gjithë pellgun për të zbuluar eshtrat e djalit të saj të vrarë shtatë vjet më parë

Mamaja than gjithë pellgun për të zbuluar eshtrat e djalit

Një grua në SHBA bëri përpjekje të mëdha për të zbuluar mbetjet e djalit të saj, e fundit prej të cilave përfshin kullimin e një pellgu të tërë.

Connie Goodwin nga Misuri, SHBA, është përballur me pikëllimin e humbjes së djalit të saj Edward pasi ai u vra nga dy miqtë e tij të ngushtë, Eldrid Smith dhe Rickey Hurt, të cilët të dy po vuanin dënimin për vrasjen.

Në vitin 2015, kur krimi po shpalosej, sherifi i kontesë Butler Mark Dobbs tha: "Me sa duket, kishte një mëri për transaksionet e drogës midis Ed Goodëin dhe grupit që e sulmoi atë."

Edward ishte vetëm 32 vjeç në kohën e vrasjes, duke lënë pas djalin e tij Gage. Mamaja e përshkroi atë si një punëtor i palodhur që bëri disa zgjedhje të këqija, por ishte një person i mirë.

Megjithëse ajo zbuloi se trupi i djalit të saj ishte hedhur në një pellg në veriperëndim të Poplar Bluff, dhe rikuperimi i tij ka qenë një betejë shtatëvjeçare.

Në vitin 2017, Departamenti i Sherifit të Qarkut Butler thau një pjesë të pellgut dhe gjeti një legen dhe femure, të cilat u identifikuan se ishin të Edit dhe u përdorën si provë për të ndihmuar në dënimin e Eldrid dhe Rickey.

EMISIONET